Под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник се води разследване по

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник се води разследване по
Коментари Харесай

Разследват причините за палеж на автомобила с трима загинали край Трън

Под управлението на Окръжна прокуратура – Перник се води разследване по формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 330 от Наказателен кодекс – палеж.

Около 13,40 ч. на 20.12.2022 година в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в гр. Трън е постъпила информация за изгорен лек автомобил и открити в него три натрупа. Незабавно дежурна оперативна група от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в гр. Перник е посетила местопроизшествието в гориста околност сред селата Рани луг и Насалевци, община Трън, в региона на граничната пирамида. Заедно с служителите на реда в огледа са взели участие чиновници на дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – гр. Перник и доктор.

Установено е, че транспортното средство, м. „ Сузуки Витара “, е собственост на Н.А. (на 22 години). По първични данни с изключение на него жертвите на палежа са Д.Д. (на 26 години) и О.С. (на 18 години). Тримата се занимавали с бране на трюфели.

В багажника на автомобила са открити скелети на две животни. Причините за зародилия пожар са в развой на определяне. Очаква се заключение от аутопсията на телата на починалите. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР